Plans de Vigilància Ambiental

Vigilancia Ambiental

L'objectiu dels Plans de Vigilància Ambiental (PVA) és garantir el compliment i eficàcia de les indicacions i mesures correctores i protectores que s'estableixen en l'Estudi d'Impacte Ambiental i en l'Autorització Ambiental Integrada. Si l'eficàcia d'aquestes es considera insatisfactòria, es determinen les causes i s'estableixen els remeis adequats.

El nostre equip interdisciplinar actúa de manera coordinada en el seguiment dels diferents aspectes ambientals com sònic, hidrologia, residus, fauna i flora, geologia,… inclòs, si s'escau, arqueologia. Realitzem Programes de Vigilància Ambiental i redactem els informes per al correcte desenvolupament i compliment de les especificacions dels estudis ambientals.


A AUMA hem realizat la vigilància ambiental de la construcció de les infraestructures ferroviàries del TAV en 11 trams situats entre Artesa de Lleida i Santa Oliva.

Hem portat a terme la vigilància i seguiment ambiental de projectes energètics com per exemple el de la Central de Cicle Combinat de Martorell (400MW), el PVA de la construcció de la Central de Cicle Combinat de la Plana del Vent a Tarragona (2x400MW), el PVA en fase de construcció de les Centrals Tèrmiques de Cicle Combinat del Port de Barcelona (2x400MW) i de Sant Adrià del Besós (800MW). També hem efectuat la vigilància ambiental de nombroses instal·lacions fotovoltaiques i de plantes de cogeneració.

En el sector residus destaca la vigilància i seguiment ambiental en construcció, explotació i clausura del Dipòsit de Residus Classe II Elena (Cerdanyola del Vallès).

Bàner

Estudios de movilidad

ISO50001

You are here: