A AUMA Consultores ens dediquem a l'enginyeria i consultoria ambiental i energètica des de 1993. La independència de la firma y la composició multidisciplinar del nostre equip professional ens permet treballar els projectes de manera integrada en les seves dimensions ecològica, social, econòmica i tecnològica amb l'objectiu de promoure el desenvolupament sostenible.

Cada projecte es desenvolupa des d'un enfocament global y al mateix temps singular, on es combina la pràctica reflexiva, l'experiència, el compromís i la capacitat interdisciplinar del nostres professionals, com l'ús de les tècniques i tecnologies més modernes del sector.medi ambient i energia

Donem a cada client i projecte un tracte personal i orientació, assegurant una resposta ràpida i eficient als diversos reptes que demanen els agents econòmics del sector del medi ambient i energètic.

A la nostra web es pot trobar informació sobre les activitats de la nostra empresa així com como una ressenya d'alguns dels projectes executats que, per la seva tipologia, qualitat i/o impacte, hem volgut destacar de la ja extensa experiència professional.

Norma ISO 50001: Gestió energètica

L'energia és un factor fonamental en les activitats de les organitzacions i pot representar un cost significatiu, no només econòmic sino també ambiental i social degut a l'exhauriment dels recursos, a més de contribuir a problemes com el canvi climàtic.

La Norma ISO 50001:2011 estableix un marc per gestionar l'energia en tot tipus d'organitzacions públiques i privades, i de totes les mides i activitats, independentment de si és productor d'energia, consumidor o tots dos a la vegada.

Llegiu-ne més...
There are no translations available.

AUMA Consultores abre una delegación a Bucarest

La actual presión competitiva nacional y el agotamiento de los mercados tradicionales nos ha empujado a abrir una nueva delegación en Rumania (Bucarest), que será nuestro nuevo centro de negocio para el desarrollo de proyectos en la Europa del Este.

Llegiu-ne més...
Bàner

Estudios de movilidad

ISO50001

You are here: