L'empresa

empresaAUMA Consultores en Medio Ambiente y Energía, S.L.inicia la seva activitat a Barcelona el juny de 1993, oferint a l’empresa privada i pública serveis d’assessoria i consultoria en medi ambient i energia.

El principal actiu d’auma se sustenta en la independència de la firma i en la composició d’un grup humà multidisciplinar.

La firma es composa d’enginyers, químics, advocats, biòlegs, psicòlegs ambientals, físics de l’aire, economistes i d’altres disciplines, així com de col·laboradors habituals de l’empresa privada, universitats i d’altres institucions que complementen ocasionalment el grup de treball en funció dels requeriments de cada projecte.

Aquesta estructura, basada en la direcció per projectes, ens permet proporcionar un servei independent i integral assegurant una resposta ràpida i eficient als diversos reptes que els agents econòmics del sector del medi ambient i energètic precisen i demanden.

AUMA disposa d'un Sistema de Qualitat i Gestió Ambiental actualitzat i documentat, que compleix amb les exigències de les Normes Internacionals ISO 9001:2008 e ISO 14001:2004, adaptat a les característiques pròpies de l’Organització. 

Certificate ISO 14001:2004 Certificate ISO 9001:2008

El nostre objectiu és satisfer plenament les expectatives dels nostres clients, professionals i col·laboradors.

Descarrega "Presentació de l'empresa i referències dels projectes desenvolupats"

Bàner

Estudios de movilidad

ISO50001

You are here: